Conesa assumeix l'alcaldia apostant per una austeritat compatible amb les polítiques socials


  • Comparteix:

Mercè Conesa, en el moment de prendre possessió

Mercè Conesa, en el moment de prendre possessió

La nova alcaldessa, Mercè Conesa, ha apostat per l'austeritat de la despesa pública durant aquest mandat, sense que això sacrifiqui les polítiques socials. Conesa, elegida aquest dissabte com a alcaldessa, ha estès també la mà a la resta de grups municipals, a qui proposa un 'mandat de consens' malgrat la majoria absoluta. L'economia del coneixement, la política per als joves i el foment de la igualtat són altres prioritats que Conesa ha marcat per al mandat. Mira el ple de constitució (Part I) a Cugat tv Mira la intervenció dels portaveus (Part II) a Cugat tv Mira el discurs de l'alcaldessa (Part III) a Cugat tv

L'alcaldessa ha reconegut que el context econòmic obligarà a maximitzar els recursos durant el mandat iniciat aquest dissabte.

Mercè Conesa

Caldrà destinar despesa allà on calgui i limitar la despesa supèrflua amb la màxima transparència. Em comprometo a fer un cartipàs contingut i un equip eficient.


Conesa ha destacat la importància de continuar promovent polítiques socials des del consistori, a més d'augmentar la col·laboració amb les entitats de treball social i garantir l'1% dels pressupostos municipals a la cooperació. En aquest sentit, l'alcaldessa ha apostat per l'habitatge públic, deduccions fiscals a famílies nombroses i monoparentals, i continuar garantint els valors esportius a la ciutat.

Mercè Conesa també ha apostat per un 'mandat de consens', malgrat la majoria absoluta aconseguida per CiU al consistori.

Mercè Conesa

Proposo trobar ponts de diàleg, correcció en l'exposició de les idees, respecte dels uns als altres. Proposo que m'ajudin a fer d'aquest ple un model i exemple de convivència.



L'alcaldessa convergent s'ha compromès a atraure empreses per ubicar-se a Sant Cugat i ajudar els emprenedors locals, a més de potenciar els programes de pràctiques per a estudiants a empreses.


L'alcaldessa s'ha marcat dos reptes ciutadans. El primer, aconseguir l'arrelament dels nous santcugatencs a la ciutat i el segon, millorar els espais per a joves, un sector social que creixerà considerablement durant aquest mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.