Puig liderarà Valldoreix per aconseguir el reconeixement legislatiu que es mereix


  • Comparteix:

El candidat de CiU-Actuem, Josep Puig, ha assumit aquest dissabte la presidència de l'EMD de Valldoreix. Puig ha assegurat que pren aquesta nova responsabilitat amb la voluntat d'aconseguir per a Valldoreix el reconeixement legislatiu que es mereix i obrir la participació a la ciutadania. L'EMD de Valldoreix s'ha constituït en una junta de veïns extraordinària on han pres possessió del càrrec sis vocals de CiU, un del PP i un altre d'ICV-EUiA.

Des d'aquest dissabte, l'EMD de Valldoreix està formada pels sis vocals de CiU-Actuem Joan Ribera, Xavier Gavaldà, Joaquim Castelló, Susanna Herrada, Laura Baldoví i Jordi Ortolà, a més de Josep Maria Canals del PP i Pau Alonso d'ICV-EUiA.

El nou president, Josep Puig, ha agafat el testimoni amb la voluntat d'obrir la participació a la ciutadania i canviar la manera d'afrontar 'els problemes' de Valldoreix. En aquest sentit, Puig ha subratllat que liderarà i treballarà per aconseguir el reconeixement legislatiu que es mereix l'EMD.

Josep Puig

Iniciem amb l'il·lusió. Volem millorar la prestació de serveis. Treballarem perquè les EMD tinguin el reconeixement legislatiu que es mereixen.



Puig ha estès la mà a la col·laboració amb l'Ajuntament per defensar la identitat i els interessos de Valldoreix.




De la seva banda, el vocal del PP, Josep Maria Canals, que ha advertit que farà un exhaustiu seguiment de l'acció de govern, ha instat Puig a elaborar un pla d'austeritat per al territori.


Josep Maria Canals

Considerem necessari lluitar per la unitat entre les forces. S'ha de complir amb les competències posant en marxa un pla d'austeritat.



El vocal d'ICV-EUiA, Pau Alonso, ha fet una crida al consens per abordar els grans reptes del territori, sense caure en la 'prepotència' de la majoria absoluta.

Pau Alonso

A Valldoreix l'abstenció frega el 46%. Cal tenir en compte les xifres i no caure en la prepotència de la majoria absoluta. Esperem que cerqui el consens en la seva acció de govern.






Tots els representants dels partits amb presència a la junta de veïns de Valldoreix han apostat per treballar de manera constructiva per al poble valldoreixenc per recuperar la confiança en la classe política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.