El Síndic demana al nou govern una bona cooperació amb la resta de forces polítiques


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercà Conesa, reelegida en el càrrec aquest dissabte

L'alcaldessa, Mercà Conesa, reelegida en el càrrec aquest dissabte

El Síndic de Greuges de la ciutat sol·licita al nou Ajuntament, amb majoria absoluta de CiU, una bona 'entesa i consens' entre les formacions polítiques que integren el ple. El Síndic també ha destacat que des de l'arribada de l'alcaldessa, Mercè Conesa, al capdavant de l'Ajuntament en substitució de Recoder s'han fet alguns canvis 'molt bons'. Mira l'entrevista a Cugat tv

Jaume Clavell ha sol·licitat al nou govern municipal mantenir un bon diàleg amb la resta de formacions que integren el nou Ajuntament. També ha demanat que s'arribi a un consens amb les minories per acceptar les mocions que es presentin ja que, segons el Síndic, 'segur que són d'interès comú per a la ciutat'. Són declaracions a Cugat.cat.

Jaume Clavell

A aquesta majoria absoluta li demanaria que tingués en compte les minories. Lamento que alguns partits s'hagin quedat fora.



El Síndic també ha volgut fer referència a dos canvis fets per l'alcaldessa, Mercè Conesa,que han provocat que l'Ajuntament es mogui administrativament 'molt millor'.

Jaume Clavell

Quan la nova alcaldessa va pendre possessió del càrrec va fer dos canvis molt bons: la nova gerent i el nou cap de gabinet d'alcaldia.







Gràcies a aquests càrrecs, el Síndic de Greuges fa un balanç positiu de la nova organització de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.