Recoder: 'Les agressions van ser un acte execrable que vulnera els límits del diàleg'


Temes relacionats

Conesa: 'Els 'indignats' perden la legitimitat amb l'actuació a la Ciutadella' (16/jun/11)

Els diputats santcugatencs, indignats amb el bloqueig a la cambra (15/jun/11)

Oliveres troba encertat el bloqueig del Parlament, però condemna la violència (15/jun/11)


  • Comparteix:

Lluís Recoder va ser agredit a l'entrar al Parlament

Lluís Recoder va ser agredit a l'entrar al Parlament

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha condemnat les agressions d'alguns manifestants 'indignats' aquest dimecres a l'entrada del Parlament, i les ha qualificat d''atac a la democràcia'. L'exalcalde de la ciutat, que també va ser agredit quan intentava entrar a l'hemicicle, ha desmentit que membres infiltrats de la policia participessin en els disturbis i ha criticat el posicionament de l'economista santcugatenc Arcadi Oliveres a favor de l'acció dels manifestants.

Recoder ha dit durant una entrevista a Cugat.cat que va ser increpat i agredit pels manifestants, i ha explicat com va aconseguir entrar finalment al Parlament.

Lluís Recoder

Vaig poder entrar en cotxe a través del zoològic escortat per furgons policials.



El conseller de Territori i Sostenibilitat ha rebutjat fermament les accions violentes dels 'indignats' i ha assegurat que no comparteix 'aquesta concepció de la democràcia' en la qual 's'impedeix als representants d'un país complir la seva funció'.

En aquest sentit, Recoder també ha tingut paraules crítiques amb el president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), el santcugatenc Arcadi Oliveres, que s'ha posicionat a favor dels manifestants i ha assenyalat que part de la violència podria haver estat generada per agents infiltrats de la policia vestits de paisà.

Lluís Recoder

Hauria estat molt més prudent que l'Arcadi Oliveres hagués callat.




Recoder ha qualificat de 'ridícula' l'acusació als cossos policials, i ha remarcat que és molt greu que 'arguments d'aquesta mena' es promoguin des d'institucions que 'diuen defensar la pau'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.