Josep Puig anuncia el nou equip de govern de l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

Conesa aposta per cinc grans àrees de govern amb Paraira com a portaveu (17/jun/11)

Puig liderarà Valldoreix per aconseguir el reconeixement legislatiu que es mereix (11/jun/11)

Cinc cares noves entre els vocals de CiU-Actuem a Valldoreix ( 8/jun/11)

Josep Puig presidirà l'EMD de Valldoreix amb una majoria aclaparadora de CiU (22/mai/11)


  • Comparteix:

Josep Puig ha fet públic el nou cartipàs municipal

Josep Puig ha fet públic el nou cartipàs municipal

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha fet públic aquest divendres, durant una entrevista a Cugat.cat, el nou cartipàs de l'ens local. Joan Ribera serà al capdavant d'Obres Públiques, Transport i Urbanisme. Xavier Gavaldà s'encarregarà d'Economia. Joaquim Castelló gestionarà Cultura, Esports, Joventut i Medi Ambient. Laura Baldoví assumirà Serveis Interns i Comunicació, i Jordi Ortolà farà el seguiment de les polítiques de Sanitat i les àrees de Comerç i Gent Gran. La nova vocalia de Serveis a la Ciutadania, una promesa de la candidatura per acostar el govern de l'EMD als valldoreixencs, anirà a càrrec de Susanna Herrada.

Puig també ha destacat com a obra prioritària del nou equip de govern acabar el soterrament de les línies d'alta tensió, que a partir dels terminis pactats hauria de finalitzar a finals del 2012.

Josep Puig

L'obra ha de començar i acabar al llarg de tot l'any 2012.



Segons el nou president de l'EMD, el soterrament de les línies és imprescindible per tirar endavant projectes com la nova plaça de la centralitat, a la zona del Casal de Cultura. Per finançar aquest projecte, Puig ha apostat per fer-hi entrar inversors privats.

Per altra banda, tot i reconèixer que al final del darrer mandat les relacions entre el govern de l'EMD i l'oposició havien millorat, Puig ha volgut remarcar que el seu govern tindrà un tarannà diferent.

Josep Puig

No donarem a l'oposició el tracte que hem rebut nosaltres.


Puig ha descartat d'entrada demanar més competències a l'Ajuntament, assegurant que la seva prioritat és millorar la relació amb el consistori perquè aquelles que ja estan transferides 'funcionin correctament'. Tot i això, no ha tancat la porta a reclamar una ampliació de les funcions de l'EMD en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.