El PSC acusa Conesa d'incomplir la declaració institucional sobre el Leonardo da Vinci


Temes relacionats

Conesa responsabilitza el tripartit del retard del Leonardo da Vinci (17/jun/11)

L'equip de govern lamenta que el Leonardo da Vinci es quedi fora dels pressupostos (14/jun/11)

ICV-EUiA lamenta que el Leonardo da Vinci no s'inclogui als pressupostos de 2011 de la Generalitat ( 9/jun/11)


  • Comparteix:

Villaseñor, en una imatge d'arxiu

Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El PSC acusa l'alcaldessa, Mercè Conesa, d'incomplir la declaració institucional del ple que demanava a la Generalitat que prioritzés la construcció del nou institut Leonardo da Vinci. Els socialistes consideren que Conesa ha tingut una actitud 'passiva' en acceptar les retallades del govern i diu que tira 'pilotes fora' en responsabilitzar el tripartit.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que aconsegueixi un compromís de la Generalitat per concretar dates i accions en la construcció del nou institut Leonardo da Vinci. El dirigent socialista diu que l'alcaldessa fa 'd'escolanet' del govern amb les retallades.

Ferran Villaseñor

Conesa ha faltat al seu programa electoral i a la declaració institucional, on tots ens vam comprometre a defensar la construcció del centre.



Villaseñor ha explicat que encara hi ha temps per entrar als pressupostos el cost de construcció del nou institut. Per fer-ho, el socialista demana unió entre tots els grups polítics per pressionar la Generalitat.

Ferran Villaseñor

Demanem que compleixi la moció, que assumeixi la responsabilitat. Estem amb ella: ara cal unió entre els partits per fer pressió.




L'alcaldessa, Mercè Conesa, va responsabilitzar el govern tripartit de l'endarreriment de la construcció del nou institut. Segons Conesa, aquest equipament no ha entrat als pressupostos d'enguany per 'la mala gestió' financera de l'anterior executiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.