El PSC critica Puig per justificar el tancament del CAP Valldoreix


  • Comparteix:

El CAP Valldoreix tancarà portes a l'agost

El CAP Valldoreix tancarà portes a l'agost

El PSC es posiciona en contra del tancament del CAP Valldoreix a l'agost, i ha acusat el president de l'EMD, Josep Puig, de 'desconèixer com funciona l'administració' quan assegura que la gestió privada de l'equipament el desvincula d'aquesta decisió. Segons la formació socialista, la titularitat pública de tots els serveis sanitaris fa que Puig i l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'hagin de posicionar 'amb dades a la mà' pel que fa a aquest tancament, dictat per les mesures d'estalvi de la Generalitat.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha criticat la decisió del govern de tancar el CAP Valldoreix a l'agost, així com la justificació que en va fer Puig a Cugat.cat al·legant que la seva baixa afluència durant aquest mes i la proximitat d'altres centres sanitaris feien innecessari que romangués operatiu.

Ferran Villaseñor

Si el senyor Puig fa aquestes declaracions sense tenir cap dada, no denota una gran prefessionalitat.


En aquest sentit, Villaseñor ha reclamat a l'equip de govern i a la Generalitat que aclareixin quines són les seves propostes per retallar inversions a la ciutat, per permetre a l'oposició elaborar les contrapropostes corresponents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.