Representants del govern de CiU protagonitzen els sopars-tertúlia de la JNC

Durant el sopar-tertúlia

Política

Publicat el 23/jun/11 per Raquel Ligero

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) enceta un cicle de sopars-tertúlia amb l'objectiu de conèixer la tasca dels representants de CiU a la Generalitat i debatre temes d'actualitat política amb periodicitat mensual. L'exalcalde i conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol són dos dels encarregats de conduir les primeres tertúlies.

Representants del govern d'Artur Mas i 'càrrecs influents' de CiU assistiran, des d'aquest dimecres, una vegada al mes al cercle de sopars-tertúlia amb la JNC santcugatenca. La primera trobada l'ha protagonitzat Recoder, un 'referent' per als joves nacionalistes santcugatencs que, segons el seu president, Àlex Calmó, 'representa tot el que vol la JNC'.

Àlex Calmó

Lògicament per ser l'exalcalde i el nostre referent directe en política. Qui millor per explicar-nos quines són les tasques que desenvolupa a la Generalitat?

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exalcalde ha repassat les seves tasques com a conseller i s'han tractat diversos temes d'actualitat de política local i nacional. Calmó ha destacat la importància d'aquests sopars-tertúlia en un moment en què el nivell d'activisme a la JNC és creixent. Segons el president nacionalista, actualment hi ha al voltant d'una trentena de militants, però l'objectiu d'enguany és arribar als 50.

La segona tertúlia la protagonitzarà l'expresident Pujol el 22 de juliol, al restaurant Set Ball. Després, el cicle de trobades farà una aturada durant l'agost i es reprendrà al setembre.