Conesa valora positivament que el nou mòdul del CAR tiri endavant com estava previst


Temes relacionats

La Generalitat frena les obres de l'Esport Parc Internacional (23/jun/11)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, justifica l'aturada de la construcció del centre tecnològic i científic de l'Esport Parc Internacional a causa de la situació econòmica de la Generalitat. En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha valorat positivament que el fre d'aquest projecte no afecti la construcció del nou mòdul del CAR, que entrarà en funcionament a finals d'any.

Conesa creu que la paralització del centre tecnològic i científic i les residències per a esportistes del projecte Esport Parc Internacional, anunciada pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, és un 'contratemps', però ho justifica per la difícil situació econòmica actual. L'alcaldessa creu que l'Esport Parc és un projecte de gran abast i que, per tant, s'ha de plantejar a llarg termini.

Mercè Conesa

L'Esport Parc és un projecte de gran abast i no podem pretendre que s'executi tot en poc temps en l'actual context de crisi.



Conesa ha valorat possitivament que la construcció del nou mòdul del CAR no es vegi afectada per aquesta aturada i creu que a finals d'any pot estar en funcionament.

Mercè Conesa

El nou mòdul es posarà en funcionament a finals d'any i tindrà grans beneficis per a la ciutat.




Conesa també ha valorat la possibilitat que els mòduls que quedin desocupats serveixin per ubicar esports com el voleibol o l'handbol, tot i que és una possibilitat que està negociant amb la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.