Conesa valora positivament que el nou mòdul del CAR tiri endavant com estava previst

Política

Publicat el 23/jun/11 per Redacció Esports

L'alcaldessa, Mercè Conesa, justifica l'aturada de la construcció del centre tecnològic i científic de l'Esport Parc Internacional a causa de la situació econòmica de la Generalitat. En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha valorat positivament que el fre d'aquest projecte no afecti la construcció del nou mòdul del CAR, que entrarà en funcionament a finals d'any.

Conesa creu que la paralització del centre tecnològic i científic i les residències per a esportistes del projecte Esport Parc Internacional, anunciada pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, és un 'contratemps', però ho justifica per la difícil situació econòmica actual. L'alcaldessa creu que l'Esport Parc és un projecte de gran abast i que, per tant, s'ha de plantejar a llarg termini.

Mercè Conesa

L'Esport Parc és un projecte de gran abast i no podem pretendre que s'executi tot en poc temps en l'actual context de crisi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Conesa ha valorat possitivament que la construcció del nou mòdul del CAR no es vegi afectada per aquesta aturada i creu que a finals d'any pot estar en funcionament.

Mercè Conesa

El nou mòdul es posarà en funcionament a finals d'any i tindrà grans beneficis per a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Conesa també ha valorat la possibilitat que els mòduls que quedin desocupats serveixin per ubicar esports com el voleibol o l'handbol, tot i que és una possibilitat que està negociant amb la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat.