Conesa formarà part del consell d'alcaldes de la nova Àrea Metropolitana


  • Comparteix:

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa, Mercè Conesa, formarà part del Consell d'Alcaldes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'entitat es constituirà aquest dijous, quan s'elegirà el president de l'ens. L'AMB té com a objectiu millorar l'eficiència i l'eficàcia de les actuacions que tenen lloc a l'àrea metropolitana, garantint la prestació de serveis públics.

A les deu del matí es constituirà el Consell d'Alcaldes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a tres quarts de dotze es farà la signatura de l'acord de govern de l'AMB i, finalment, al punt del migdia es farà el ple d'elecció del president de l'ens.

L'entitat neix després que l'agost de l'any passat s'aprovés la llei de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest nou òrgan substitueix la Mancomunitat de Municipis, l'Entitat de Medi Ambient i l'Entitat del Transport de l'àrea metropolitana.

L'ens metropolità tindrà la seu a la Zona Franca de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.