L'EMD treballarà per evitar la supressió de serveis del CAP de Valldoreix

El CAP de Valldoreix podria estar afecat per l'ERO de Mútua Terrassa

Política

Publicat el 5/jul/11 per Marc Texidó

L'EMD de Valldoreix es mostra contrària al tancament de serveis al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Valldoreix. El president, Josep Puig, ha destacat que si Mútua Terrassa, empresa que gestiona els CAP de la ciutat, tira endavant un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afecti els treballadors i serveis dels centres locals serà un 'greu perjudici' per als veïns del territori.

Puig ha assegurat que des de l'EMD es treballarà, juntament amb l'Ajuntament, per evitar que les retallades del Servei Català de la Salut (CatSalut) afectin els serveis que s'ofereixen a la ciutat. Ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat.

Josep Puig

No volem que hi hagi cap reducció dels serveis. Lluitarem amb l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana passada, Mútua Terrassa va confirmar que tramitaria un ERO que afectaria un terç de la plantilla, el que representa 884 persones, de les quals 75 serien dels centres de Valldoreix i Sant Cugat, segons fonts sindicals.

L'ERO que està tramitant Mútua Terrassa podria suposar la desaparició del servei de rehabilitació i l'assistència endocrina i reumatològica a Sant Cugat.