La uaSC demana a Conesa que intercedeixi per aturar l'abocador a Can Fatjó

Jaume Massanés, en imatge d'arxiu

Política

Publicat el 4/jul/11 per Núria Juanico

La uaSC demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que adopti 'una actitud ferma' per aturar les obres de construcció de l'abocador a Can Fatjó dels Aurons. La plataforma política subratlla que els efectes negatius de l'equipament afectaran sectors com Volpelleres, Coll Favà i Can Magí, i insisteix que l'abocador és 'il·legal'.

La uaSC qualifica de 'deixadesa' l'actuació de les administracions públiques en relació amb l'abocador, i considera que 's'està amagant el cap sota l'ala' en comptes d'impedir la construcció de l'equipament. Tot i que l'abocador s'ubica al terme municipal de Cerdanyola, la uaSC insisteix que suposarà efectes negatius a barris de Sant Cugat i per això exigeix a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que es posicioni en contra de l'equipament.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, ha remarcat que no hi ha permisos necessaris per construir l'abocador i ha dit que 'cal parar les obres'.

Jaume Massanés

Hi ha una certa deixadesa per part de les administracions. No tenen permisos ni llicències. Cal parar les obres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Massanés també demana al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que es posicioni contra l'abocador i ha fet una crida a les associacions santcugatenques perquè donin suport a la plataforma contrària a l'equipament.