Guim Pros (CUP): 'Ens haurem de posar d'acord amb ICV i el PSC'


Temes relacionats

El ROM, una de les prioritats de les formacions municipals per al proper mandat ( 4/jun/11)

El ROM s'aprovarà definitivament aquest dilluns després de vuit anys (21/feb/11)

Sant Cugat tindrà cinc consells de barri per fer sentir la veu dels veïns (22/feb/11)


  • Comparteix:

Guim Pros

Guim Pros

El portaveu de la CUP, Guim Pros, ha explicat que el seu partit està disposat a arribar a pactes puntuals tant amb el PSC com amb ICV-EUiA en aquest mandat, malgrat descartar la creació d'aliances estables. En una entrevista a Cugat.cat, Pros ha remarcat el fort accent social i cultural de la seva formació i ha fet un balanç positiu del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) i el nou Reglament de Participació. Segons el portaveu independentista, doten la ciutat de 'les eines de participació necessàries' si s'apliquen correctament.

Pros ha assegurat a Cugat.cat que la seva formació s'haurà d'entendre amb les altres forces d'esquerra de l'oposició, però ha descartat fer-hi pactes estables.

Guim Pros

Amb ICV-EUiA i el PSC haurem de mirar de fer coses conjuntes.


Segons el cap de llista de la CUP, els eixos centrals del seu partit per aquest mandat seran les polítiques socials, la promoció cultural i la defensa de Torre Negra per evitar-ne la urbanització i altres agressions, com la construcció d'infraestructures viàries. Pros també s'ha mostrat favorable tant al nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) com al nou Reglament de Participació, i ha explicat que poden proporcionar a l'Ajuntament les eines necessàries per potenciar una autèntica participació ciutadana si s'apliquen correctament.

Guim Pros

Es tracta de desenvolupar al màxim les eines que proporcionen el ROM i el Reglament de Participació.


Tot i això, el portaveu de la formació independentista ha remarcat que les decisions preses en els consells de barri haurien de ser vinculants o, com a mínim, tenir la garantia de dur-se realment a terme. Pros també ha considerat 'excessiu' el nombre de regidors que actualment tenen cartera al govern municipal i ha dit que convindria reduir-lo a la meitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.