La comissió de Territori i Sostenibilitat es pronunciarà sobre l'abocador


Temes relacionats

El PP denuncia que les obres a Can Fatjó segueixen endavant ( 7/jul/11)

Cerdanyola enviarà a la Generalitat l'informe que determina incompatible l'abocador a Can Fatjó ( 6/jul/11)

Els contraris a l'abocador a Can Fatjó demanen una reunió amb l'alcaldessa de Cerdanyola com a mesura de pressió ( 1/jul/11)

Els veïns alerten que el govern i l'Ajuntament de Cerdanyola volen tirar endavant l'abocador de Can Fatjó dels Aurons (26/jun/11)


  • Comparteix:

Vista de l'argilera

Vista de l'argilera

La Plataforma contra l'Abocador a Can Fatjó dels Aurons confia que el Parlament es posicioni en contra de la ubicació d'aquesta instal·lació al territori limítrof amb Sant Cugat. La comissió de Territori i Sostenibilitat debatrà i votarà, dimecres vinent, una proposta del PP esmenada per ERC on es demana el rebuig a la construcció a qualsevol tipus d'abocament i el reompliment del forat amb terres. L'associació recorda que a àmbit municipal els partits ja han mostrat la seva oposició a la infraestructura.

La proposta de resolució presentada pel PP insta el govern a rebutjar 'l'abocament de qualsevol tipus de residu' al forat de l'argilera. L'esmena republicana exigeix que 'de manera immediata es restauri l'argilera amb terres'.

La portaveu de la plataforma veïnal, Tatiana Fernández, ha explicat a Cugat.cat que esperen que els partits portin la veu del territori al Parlament.

Tatiana Fernández

Tots els partits del territori s'han mostrat contraris a l'abocador. No entendríem que al Parlamentt hi votessin a favor.



Fernández recorda que això és 'un pas més' en la lluita en contra de l'abocador, que no acabarà fins que no hi ha hagi 'un compromís en ferm de la Generalitat i el forat sigui reomplert'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.