Un ple extraordinari debatrà el nou organigrama municipal

Exterior ajuntament

Política

Publicat el 11/jul/11 per Marc Sala

El ple es reuneix aquest dilluns en sessió extraordinària per debatre l'estructura i les persones que formaran l'organigrama municipal proposat per l'alcaldessa, Mercè Conesa. La sessió, que començarà a les set de la tarda, també tractarà les atribucions i retribucions dels directius d'àrea, així com la definició de la dedicació i àrea d'influència. Territori i Qualitat Urbana, Governança i Economia, i Gestió de Serveis a les Persones són les tres grans àrees de gestió de la nova estructura que aquest dilluns se sotmet a votació.

En total es votaran sis mocions que tenen relació amb les sessions plenàries i les de la Junta de Govern i les competències d'aquesta. També es votarà una moció sobre la designació dels representants municipals als organismes autònoms i entitats supramunicipals.

Les retribucions i indemnitzacions a membres del consistori i dels grups municipals i el règim de dedicació a les àrees de responsabilitat política és un altre dels punts que formen l'ordre del dia.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destacava la contenció en la despesa que suposa el nou cartipàs i la congelació salarial dels càrrecs electes. Són declaracions d'arxiu.

Mercè Conesa

La voluntat és la contenció. A més, els sous dels representants polítics estan congelats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Víctor Martínez s'encarregarà de l'àrea de Territori i Qualitat Urbana, mentre Carlos Vivas encapçala la d'Economia. Xavier Fornells, que deixarà la coordinació de l'OAMCIC, s'encarregarà de la Gestió de Serveis a les Persones. Aquest darrer àmbit tractarà temes com sanitat, educació, cultura, serveis socials, cooperació, joventut i esports.