El conseller d'Interior tanca la polèmica entorn les declaracions d'Oliveres sobre els Mossos


Temes relacionats

Oliveres reconeix que 'potser va equivocar-se' amb les seves declaracions sobre l'intent de bloqueig del Parlament (18/jun/11)

Interior estudiarà accions legals contra Oliveres per difondre 'calúmnies' contra els Mossos (17/jun/11)

Oliveres a Puig: 'No he dit que mossos infiltrats cometessin accions violentes' (17/jun/11)

Oliveres troba encertat el bloqueig del Parlament, però condemna la violència (15/jun/11)


  • Comparteix:

Imatge de l'intent de bloqueig al Parlament / Font:correntroig

Imatge de l'intent de bloqueig al Parlament / Font:correntroig

El conseller d'Interior, Felip Puig, dóna per tancada la polèmica entorn les declaracions del president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant l'intent de bloqueig del Parlament. Tot i així, Puig ha defensat la seva obligació d'actuar davant possibles calúmnies al cos policial. El conseller, però, ha agraït la rectificació i l'aclariment d'Oliveres sobre les seves afirmacions, de les quals el també president de Justícia i Pau va dir que es referia a episodis anteriors dels cossos de seguretat.

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), el santcugatenc Arcadi Oliveres, va reconèixer que 'potser va equivocar-se' en les seves declaracions sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant la concentració dels 'indignats' al parc de la Ciutadella. Oliveres manté que no té testimonis directes que confirmin cap incitació a la violència per part dels Mossos d'Esquadra i que ell únicament va fer un 'recordatori històric' de manifestacions on la policia estava implicada en els aldarulls.

Pel conseller d'Interior, Felip Puig, aquesta rectificació tanca la polèmica, tot i que defensa que la seva obligació és actuar contra aquest tipus de declaracions.

Felip Puig

Com a conseller no puc permetre dubtes sobre l'actuació dels Mossos. Oliveres va rectificar i jo ho he acceptat.



La conselleria d'Interior va posar en mans dels serveis jurídics de la Generalitat les declaracions d'Oliveres per estudiar si suposaven un delicte de calúmnies contra els Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.