El PSC buscarà fer oposició amb ICV i CUP

Primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor

Política

Publicat el 11/jul/11 per Marc Sala

El PSC de la ciutat planteja una oposició 'dura' i espera trobar punts en comú amb la resta de forces d'esquerra del consistori, ICV-EUiA i la CUP, alhora que veu 'difícil' una possible entesa amb el PP. Els socialistes es mostren disposats a pactar amb l'equip de govern els 'temes de ciutat' però esperen poder incidir en qüestions essencials com l'elaboració dels pressupostos. En una entrevista a Cugat.cat el portaveu de la formació, Ferran Villaseñor, ha situat l'austeritat, la política d'ocupació, el medi ambient i la cultura com els eixos que centraran l'activitat socialista durant els propers quatre anys.

El PSC encara el proper mandat amb la intenció de fer una oposició 'dura que fiscalitzi l'acció de govern' i recuperi el suport ciutadà que ha perdut en les darreres eleccions municipals. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, considera que es poden trobar punts en comú amb les forces d'esquerra.

Ferran Villaseñor

Trobarem coses en comú amb els grups que vulguin fer oposició. Amb ICV-EUiA i la CUP ens uneixen punts del model de ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En paral·lel, Villaseñor obre la porta a pactar amb l'equip de govern els grans temes de ciutat sempre que s'escolti la seva veu.

Ferran Villaseñor

Per donar suport als pressupostos primer els hem de conèixer. Si hi ha punts que podem pactar ho farem. Si no, els denunciarem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El cap de llista socialista s'ha mostrat partidari d'una obertura dels partits polítics cap a la ciutadania i creu necessari cercar noves formes de participació.

En clau de partit, Villaseñor és partidari d'una refundació del PSC que aporti noves idees a la formació. En l'àmbit local, el primer secretari socialista assegura que la seva junta no obrirà el debat de la continuïtat fins al novembre, un cop celebrat el congrés nacional dels socialistes.