El PP supedita el suport als pressupostos a un 'aprimament' de l'administració

Jordi Carreras

Política

Publicat el 12/jul/11 per Marc Sala

El PP de Sant Cugat creu necessari retallar les despeses 'supèrflues' de l'Ajuntament per donar suport als propers pressupostos municipals. D'altra banda, el portaveu popular, Jordi Carreras, ha avançat en una entrevista a Cugat.cat que al ple de dilluns vinent demanaran explicacions sobre la retirada de les banderes catalana, espanyola i europea durant la Festa Major. La formació assegura que encara aquest mandat amb la intenció d'exercir una 'oposició constructiva' i amb un esperit 'obert al diàleg'.

La formació dóna un vot de confiança a l'estructura i a les persones que integren el nou cartipàs, tot i que demana a l'equip de govern que tingui en compte els partits de l'oposició a l'hora d'administrar l'àmplia majoria. En aquest sentit, el líder del PP a la ciutat, Jordi Carreras, ha explicat a Cugat.cat que el seu suport als comptes municipals estarà vinculat a un 'aprimament' de l'administració. A tall d'exemple Carreras ha citat les primeres mesures dels presidents de les comunitats autònomes de Castella-la Manxa i Extremadura.

Jordi Carreras

Cal apretar-se dins l'administració i no pels serveis bàsics. Potser s'ha de fer però primer cal reduir l'administració.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Carreras ha avançat que una de les mocions que presentaran al proper ple serà per demanar explicacions sobre la retirada de les banderes al balcó de l'ajuntament durant la Festa Major.

Jordi Carreras

Només va quedar la bandera de Sant Cugat. Això vulnera la llei i això ens preocupa. Demanarem explicacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Tot i oferir diàleg a l'equip de govern, la formació deixa la porta oberta a treballar amb la resta de grups de l'oposició algunes qüestions de ciutat.