Alexandre dóna suport a l'abstenció a les eleccions espanyoles


  • Comparteix:

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre dóna suport al manifest

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre dóna suport al manifest

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre, juntament amb una dotzena de persones més, dóna suport a un manifest per promoure l'abstenció a les properes eleccions al Congrés espanyol. El text estableix que els comicis són 'una qüestió secundària i prescindible' en el procés d'independència de Catalunya i defensa 'el màxim distanciament respecte el Congrés'.

Una dotzena de persones, entre les quals hi ha l'escriptora Isabel-Clara Simó i la periodista Patrícia Gabancho, s'ha adherit al manifest, que demana als catalans que 'ni es presentin, ni votin' als propers comicis.

El document vol 'relativitzar els esdeveniments polítics i emmarcar-los adequadament en el seu context'. Amb aquest punt de partida, el text estableix que el Congrés espanyol 'no entra en el full de ruta de la proclamació d'independència' i, per tant, que 'el millor per la nació catalana és prendre el màxim distanciament possible respecte aquesta cambra'.

Tot i això, el manifest admet que les eleccions generals poden exercir 'com a possible element extern reforçador del procés d'independència'. Alexandre no ha volgut fer declaracions sobre el tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.