El sistema de videovigilància entrarà en funcionament abans de Nadal

Les càmeres ja estan instal·lades i connectades

Política

Publicat el 20/jul/11 per Núria Juanico

El sistema de videovigilància entrarà en funcionament abans de finals d'any, segons ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, en una entrevista a Cugat.cat. El sistema està aquests dies en fase de proves i es preveu que abans de l'octubre s'hagi construït la sala de control des d'on la policia visionarà les imatges.

Puigneró ha informat que ja estan totes les càmeres connectades i que aquests dies s'estan duent a terme les proves d'emmagatzematge de les imatges. Abans de posar en marxa el sistema, però, cal construir una sala de control des d'on la policia visionarà els vídeos amb l'objectiu de controlar el trànsit i la seguretat de la ciutat.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha dit en una entrevista a Cugat.cat que a finals d'any les càmeres ja estaran operatives.

Jordi Puigneró

A finals d'any podem tenir les càmeres totalment operatives. Un cop hi hagi feta la sala de control, posarem en marxa el sistema.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puigneró també ha afirmat que la previsió de l'equip de govern és ampliar el servei de videovigilància a la Floresta.

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Seguretat ha dit que 'cal una dotació de Mossos més gran a la ciutat' i que des del consistori faran arribar aquesta demanda a la conselleria d'Interior. Tot i això, Puigneró ha afirmat que 'Sant Cugat és una ciutat segura' i que aquest increment dels Mossos d'Esquadra 'no és una necessitat imperiosa'.