El ple frena una moció del PP sobre la seguretat a les Planes


  • Comparteix:

El PP afirma que la inseguretat s'ha incrementat a la zona de l'estació de FGC

El PP afirma que la inseguretat s'ha incrementat a la zona de l'estació de FGC

El ple ha tombat una moció del PP que reclamava més presència policial a les Planes. La resta de grups considera que hi ha alternatives a la policia per incrementar la seguretat. CiU i la CUP també han criticat els populars per exposar la moció sense disposar de dades sobre la seguretat al territori. Veïns de la zona també han carregat contra els populars i afirmen que el districte és segur.

El PP afirma que la inseguretat a les Planes s'ha vist incrementada les darreres setmanes, sobretot a la zona de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i a la plaça de la Creu d'en Blau. Els populars diuen que els robatoris al territori han augmentat i que en algunes zones hi ha tràfic de drogues, tot i no haver aportat dades concretes.

Per aquests motius, el PP ha fet arribar al ple municipal una moció on demana que s'incrementi el desplegament de Mossos a la ciutat. Ho ha dit el regidor del PP, Bruno de Salvador.

Bruno de Salvador

Demanem més presència policial a les Planes. Els veïns així ho volen.


Tots els grups municipals han votat en contra de la moció. ICV-EUiA i el PSC consideren que l'augment de la seguretat no ha d'anar necessàriament lligat a incrementar les dotacions policials i apunten alternatives, com la policia de barri per donar resposta a la problemàtica. A més, la CUP i CiU han criticat els populars per exposar la moció sense tenir dades sobre la seguretat del territori.

Alguns veïns de les Planes, assistents a la sessió plenària, han donat suport a aquestes afirmacions i han dit que el PP no ha assistit a les reunions de les entitats veïnals ni s'ha assessorat sobre la inseguretat al territori. Els residents també han afirmat que les Planes és 'una zona segura'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.