Freixas (ERC): 'És una molt bona notícia el nomenament de Junqueras com a president'


  • Comparteix:

Andreu Freixas en una imatge d'arxiu

Andreu Freixas en una imatge d'arxiu

El president local d'ERC, Andreu Freixas, s'ha mostrat molt satisfet amb el futur nomenament de l'eurodiputat i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, com a president d'ERC. El líder local dels republicans s'ha referit a Junqueras com 'la persona necessària per portar el partit en aquesta nova etapa'.

L'eurodiputat i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, serà el nou líder de la formació republicana. Junqueres serà escollit el dissabte 17 de setembre entre els militants d'ERC com a president de la formació, ja que no s'han presentat més candidatures en no aconseguir els avals suficients.

El president local d'ERC, Andreu Freixas, ha destacat en una entrevista a Cugat.cat la tasca feta per Junqueres a àmbit local on la seva formació ha aconseguit fer-se amb l'alcaldia del municipi de Sant Vicenç dels Horts.

Andreu Freixas

La política es construeix al primer nivell, al municipal. Aquí és on Oriol Junqueres ha demostrat la seva capacitat.




Freixas també ha fet referència als canvis que suposarà aquest nou lideratge que ha qualificat d'un 'impuls' per a la formació, però sense canvis 'excessius'.

Andreu Freixas

No hi haurà molts canvis, però el canvi de liderartge sempre suposa un impuls. La concepció ideològica i nacional serà la mateixa.



Actualment ERC, passa per un procés de renovació interna després dels resultats obtinguts en les darreres eleccions municipals. El primer d'aquests canvis ha estat l'anunci aquest dilluns del futur nomenament de Junqueras com a president.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.