Conesa, vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Mercè Conesa durant la votació del president de la Diputació la setmana passada

Mercè Conesa durant la votació del president de la Diputació la setmana passada

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat nomenada quarta vicepresidenta de la Diputació de Barcelona. El president de l'ens provincial i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha signat aquest dimarts el decret corresponent en el qual es designen les cinc vicepresidències.

L'alcaldessa estarà acompanyada pel regidor del PP de l'Ajuntament de Barcelona Alberto Fernández Díaz com a primer vicepresident. A més també han estat designats l'alcalde de Cercs de CiU, Ferran Civil, com a vicepresident segon; el regidor del PP de Gavà Josep Llobet com a vicepresident tercer; i el regidor socialista de Santa Coloma de Gramenet Antoni Fogué com a vicepresident cinquè.

Les atribucions del nou càrrec de Conesa i de la resta de vicepresidents consistiran en substituir el president seguint l'ordre de nomenament en els casos d'absència, malaltia, suspensió temporal o qualsevol altre impediment que no permeti exercir les funcions del president de l'ens provincial.

Dimarts de la setmana vinent, se celebrarà el ple de cartipàs de la Diputació on s'acabaran de concretar les responsabilitats de tots els càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.