L'expresident Jordi Pujol participa avui al sopar-tertúlia de la JNC


  • Comparteix:

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol participarà aquest divendres al sopar-tertúlia organitzat per la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de Sant Cugat. La trobada començarà a dos quarts de nou del vespre i tindrà lloc al restaurant del Set Ball.

L'objectiu d'aquest cicle de sopars-tertúlia és convidar als membres de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i amb càrrec dins del govern de Catalunya, per donar a conèixer als membres de la JNC quines són les responsabilitats que ocupen els seus dirigents. A més també es debatran temes d'actualitat política, tant local com nacional.


  • Comparteix:

COMENTARIS

"Escuela de verano". ¿Se ambientará la cena con lecturas de textos del libro “La inmigraciò problema i esperança de Catalunya”?. En este libro de paz y convivencia, queda muy claro el pensamiento de D. Jordi Pujol i Soley hacia todos los que según la canción de Serrat, levantaron una Exposición y, posteriormente, con sus descendientes, la Cataluña actual. Al azar reproduzco dos “perlas” del collar de este libro: “(...): l'home andalús no és un fet coherent, és un home anàrquic. Es un home detruït.” [Pag. 65] “L'altre tipus d'inmigrant és, generalment, un home poc fet. És un home que fa centenars d'anys que passa gana i que viu en un estat d'ignorància i de misèria cultural, mental i espiritual. Es un home desarrelat, incapaç de tenir un sentit una mica ampli de comunitat. Sovint dóna proves d'una escel.lent fusta humana, i tot ell és una esperança, però, d'entrada, constitueix la mostra de menys valor social i espiritual d'Espanya.” [Pags. 67 y 68] Muchas gracias Sr. Pujol por su gran aporte a la convivencia y a los valores democráticos.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 22/jul/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.