La CUP, satisfeta per les mocions esdevingudes declaracions institucionals per l'Ajuntament

El membre de la CUP Aniol Pros valorant el ple de dilluns

Política

Publicat el 21/jul/11 per Berta Miró

La CUP s'ha mostrat satisfeta amb el resultat de les mocions presentades en el ple municipal d'aquest dilluns ja que han esdevingut declaracions institucionals. Una de les mocions, a petició de l'AMPA de l'escola la Floresta, ha demanat transport escolar gratuït. L'altra moció, presentada conjuntament amb ICV i PSC a petició de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Cugat, ha defensat una sanitat pública equitativa i de qualitat.

L'Ajuntament s'ha compromès a treballar per fer possible el transport escolar a l'escola la Floresta a causa de la seva situació geogràfica. També defensarà els treballadors davant l'ERO de Mútua Terrassa i s'oposarà al tancament del CAP Valldoreix durant l'agost.

El membre de la CUP Aniol Pros ha valorat positivament l'assoliment de les dues declaracions institucionals.

Aniol Pros

Des de la CUP hem aconseguit dues petites victòries ja que hem portat a l'Ajuntament a assumir coses que no estaven al seu full de ruta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'organització s'ha mostrat crítica amb la proposta que el Partit Popular ha emès dilluns al ple la qual inclou que la bandera espanyola onegi tot l'any a l'Ajuntament. Per altra banda, el membre de la CUP ha donat explicacions referents a l'abstenció del seu grup municipal pel que fa a l'abocament de Can Fatjó dels Aurons.

Aniol Pros

La CUP s'ha abstingut pel que fa a l'abocador de Can Fatjó perquè vol plantejar la necessitat de tenir una política de residus a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








La CUP ha insistit també en la necessitat d'una sala de concerts per als artistes locals de la ciutat.