Carles Brugarolas: 'No retallarem, contindrem'


  • Comparteix:

Carles Brugarolas

Carles Brugarolas

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, assegura que des del consistori 'faran que la societat del benestar sigui sostenible'. Brugarolas ha matisat que l'equip de govern 'no retallarà, sinó que contindrà' i ha admès que 'caldrà deixar de fer algunes coses per evitar el dèficit'. El titular d'Economia ha avançat, però, que el pressupost de l'any vinent serà més baix que l'actual, de 96 milions d'euros.

En una entrevista a Cugat.cat, Brugarolas ha admès que el volum d'ingressos de l'Estat i la Generalitat destinats a Sant Cugat anirà a la baixa, tot i que assegura que els comptes municipals 'estan com han d'estar'.

Per fer front a aquesta situació, el tinent d'alcalde d'Economia diu que caldrà renunciar a alguns projectes per assegurar que la provisió de serveis del consistori sigui sostenible i mantenir així una estabilitat en termes de superàvit.

Ho ha explicat Brugarolas a Cugat.cat.

Carles Brugarolas

Hem de contenir i ajustar, deixar de fer algunes coses. No podrem fer-ho tot.




Brugarolas percep amb optimisme la situació i creu que, d'aquí a quatre anys, el context econòmic haurà millorat. En aquest sentit, el tinent d'alcalde d'Economia ha subratllat que el front empresarial de Sant Cugat no va a la baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.