Dissidència Sònica acusa Grangé de contradir-se en el projecte de la sala de concerts


  • Comparteix:

Espai on s'ubicarà la futura sala de concerts

Espai on s'ubicarà la futura sala de concerts

El col·lectiu Dissidència Sònica acusa el regidor de Joventut, Raül Grangé, de contradir-se en les seves declaracions sobre el projecte de la sala de concerts. L'entitat diu que Grangé defensa un projecte que abans criticava i que 'ha perdut tot el crèdit polític que tenia'. Dissidència Sònica reclama una sala de concerts pública i oberta als grups locals.

Dissidència Sònica creu que Raül Grangé defensa un projecte de la sala de concerts 'que desconeix' i que sol·licita 'al vent' propostes per a un conveni sense concretar el model de l'equipament municipal. El col·lectiu lamenta que el regidor de Joventut no doni a conèixer les condicions del contracte d'adjudicació de Can Solà i li demana 'que deixi de ser opac' respecte aquesta qüestió.

Ho explica un dels membres del sindicat, Eloi Alegre. Són declaracions a Cugat.cat.

Eloi Alegre

No ha aportat cap prova de res. No té validesa ni credibilitat.



Dissidència Sònica diu que Grangé va afirmar en un primer moment que els grups locals no podrien utilitzar l'equipament en cap de setmana, però que més tard va anunciar que el cicle de concerts 'Mou-te' es faria en aquesta franja horària. El col·lectiu de músics diu que, amb aquestes declaracions, Grangé ha quedat completament desautoritzat i que 'posa la crisi com a excusa' però no proporciona informació sobre el projecte.

De la seva banda, Dissidència Sònica proposa una sala de concerts oberta a les actuacions dels grups locals i que compti amb bucs d'assaig per als conjunts santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.