Els tinents d'alcalde substituiran Mercè Conesa al consistori durant l'agost


  • Comparteix:

Ja es coneixen els alcaldes accidentals per al mes d'agost

Ja es coneixen els alcaldes accidentals per al mes d'agost

Els tinents d'alcalde de l'Ajuntament substituiran l'alcaldessa, Mercè Conesa, a l'agost al consistori. La primera setmana del mes Cristina Paraira serà alcaldessa accidental. Mercè Conesa reprendrà la seva activitat habitual al capdavant de l'Ajuntament el primer de setembre.

La tinenta d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira, exercirà d'alcaldessa accidental la primera setmana d'agost. Paraira serà rellevada per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer. La tercera setmana d'agost comptarà amb el tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró, com a alcalde accidental.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, encapçalarà el consistori del 22 al 28 d'agost i el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero, serà alcalde accidental l'última setmana del mes.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, reprendrà la seva activitat habitual el dijous 1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.