Susanna Pellicer: 'Des de l'Ajuntament no podem solucionar-ho tot'


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Serveis a la ciutadania

La tinenta d'alcalde de Serveis a la ciutadania

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha assegurat que els serveis socials de l'Ajuntament han d'aconsellar i fer una feina d'acompanyament a les persones. Pellicer pensa que al consistori no li correspon solucionar tots els problemes dels santcugatencs i advoca perquè les administracions supramunicipals se'n facin càrrec.

La titular de Serveis a la Ciutadania ha posat èmfasi en què l'Ajuntament s'ha de limitar a 'acompanyar' els qui ho necessitin i ha explicat algunes de les tasques que porten a terme.

Susanna Pellicer

És un acompanyament, l'Ajuntament oferirà vies als que ho necessitin.


Pellicer s'ha mostrat comprensiva en què hi hagi manifestacions davant l'Ajuntament pel tancament, per exemple, dels Centres d'Atenció Primària de la ciutat, però ha apuntat que no se li pot demanar al consistori que obri el CAP Valldoreix a l'agost si la decisió no s'ha pres des de Sant Cugat.

La tinenta d'alcalde ha dit que les ajudes que ofereixen són de primera necessitat com menjar, roba i suport econòmic a les famílies que no puguin pagar les despeses de llum i aigua. Per al pressupost de l'any vinent, està previst que no es redueixi la despesa en polítiques socials, que durant aquest 2011 ha estat de gairebé quatre milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.