El PP critica el perjudici veïnal i comercial de les obres de la plaça Barcelona

Bruno de Salvador i Maria Dolors Domènech en un moment de la roda de premsa

Política

Publicat el 28/jul/11 per Adrià Claramunt

El PP critica les conseqüències que poden tenir les obres de la plaça de Barcelona pels veïns i els comerços de la zona. Els populars destaquen la desaparició d'una quarantena de places d'aparcament en un espai amb pocs pàrquings particulars i lamenten que les obres no solucionaran la manca de moviment comercial de la plaça. Per solucionar-ho i revifar la zona apunten possibles alternatives com la d'estendre el mercat dels dijous a aquest emplaçament.

La regidora del PP Maria Dolors Domènech ha explicat que cal fer un esforç per repensar aquest espai.

Maria Dolors Domènech

Siguem realistes, el comerç està al carrer Santa Maria. Per atreure gent caldrà, per exemple, que s'hi estengui també allà el mercat dels dijous.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, el PP dóna suport a la intenció de l'equip de govern d'apostar per la gestió privada de la sala de concerts. Els populars consideren que en època de crisi no s'han de gastar diners públics en aquesta qüestió. De tota manera, consideren imprescindible que l'acord, que encara s'ha de concretar, contempli una reserva d'espai per grups locals on puguin assajar i actuar. Els populars demanen també transparència a l'equip de govern en tot aquest procés.

El PP també ha criticat 'l'excessivament alt' pressupost de la propera edició del 'Mou-te', que s'enfila als 30.000 euros aproximadament i que organitzen Cugat.cat i l'Ajuntament.