ERC se suma a les crítiques de Dissidència Sònica a Raül Grangé per la sala de concerts

La Secretària d'Organització d'ERC, Mireia Ingla, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 28/jul/11 per Mikel Vilalta

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) subscriu les crítiques de Dissidència Sònica al regidor de Joventut, Raül Grangé. La formació independentista exigeix al seu antic líder que expliqui el per què del seu 'canvi de criteri' respecte la sala de concerts.

ERC considera 'preocupant l'obscurantisme amb què s'ha negociat' el conveni entre l'Ajuntament i l'empresa que gestionarà l'equipament, Nublo Live. Segons els republicans, ni l'alcaldessa, Mercè Conesa, ni el nou regidor de Joventut, Raül Grangé, han aclarit els termes de l'acord.

La Secretària d'Organització del partit, Mireia Ingla, considera que l'actitud de Grangé envers la sala de concerts era 'previsible'.

Mireia Ingla

Era previsible que Grangé es trobaria durant aquest mandat amb grans contradiccions i incongruències.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per Ingla, el projecte de la sala de concerts a Can Solà és 'insuficient i poc ambiciós', i no cobreix la reivindicació històrica d'un espai que, principalment, ha de cobrir les necessitats dels grups de la ciutat. Esquerra lamenta la manca d'oci nocturn per als joves que hi ha a Sant Cugat, però considera que la sala de concerts no s'ha de convertir en una 'discoteca de caps de setmana'.