Cerdanyola reclama de nou que el Govern es posicioni sobre l'abocador de Can Fatjó


Temes relacionats

El ple demana un rebuig definitiu de la Generalitat a l'abocador a Can Fatjó (19/jul/11)

La Generalitat descarta un abocador a Can Fatjó dels Aurons (16/jul/11)

La plataforma aplaudeix el rebuig del Parlament però vol una posició clara del govern (14/jul/11)


  • Comparteix:

Terrenys de l'empresa Puigfel

Terrenys de l'empresa Puigfel

El ple municipal de Cerdanyola referma la seva oposició a l'abocador de residus a Can Fatjó dels Aurons, a tocar de Sant Cugat, i insta de nou la Generalitat a posicionar-se en contra de l'equipament. El ple cerdanyolenc ha aprovat per unanimitat traslladar novament al govern la resolució de rebuig aprovada al març i ha tombat el recurs presentat per Puigfel, en contra de l'informe urbanístic que establia la incompatibilitat de l'equipament amb l'ús destinat per al terreny. De la seva banda, la Plataforma en contra de l'abocador a Can Fatjó dels Aurons reclama, una vegada més, que la Generalitat es pronunciï definitivament sobre la qüestió.

El portaveu del govern municipal de la ciutat veïna, Paco Ortiz, ha explicat a Cugat.cat el sentit de la votació.

Paco Ortiz

Arran del pronunciament del Parlament el ple es referma en la negativa. Demanem a la Generalitat un posicionament definitiu contrari a l'abocador.




De la seva banda, la portaveu de la plataforma veïnal en contra de l'abocador, Tatiana Fernández, ha explicat a Cugat.cat que Puigfel, la companyia titular de l'argilera, continua 'maniobrant per aconseguir dur a terme les seves intencions'. Davant d'aquesta situació, Fernández denuncia la inactivitat de la conselleria de Territori i Sostenibilitat.

Tatiana Fernández

Puigfel continua lluitant per aconseguir l'abocador. La conselleria no ha fet res en contra. Aquesta inactivitat ens preocupa.



Des de la plataforma, de la qual forma part també la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat (FAV), s'assegura que el conseller Lluís Recoder s'ha negat a reunir-se amb l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.