El Consell Comarcal redueix les àrees de treball i les comissions informatives per al mandat


  • Comparteix:

Moment del ple extraordinari / ccvoc.org

Moment del ple extraordinari / ccvoc.org

El Consell Comarcal ha aprovat aquest divendres, en un ple extraordinari, el cartipàs per al mandat 2011-2015. Per al mandat actual s'han reduït les àrees de treball i gestió, les comissions informatives, que passen de nou a sis ja que així s'aconsegueix 'un treball més transversal i una optimització dels recursos'.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat el cartipàs per als propers quatre anys. Les comissions informatives han passat de nou a sis, ja que s'han agrupat àmbits tenint en compte aspectes clau de la gestió diària del Consell per tal de gestionar els serveis públics de manera més eficient.

Les comissions informatives per al mandat 2011-2015 són la comissió d'Hisenda, Règim Interior i de comptes; Educació; Comerç i Consum; Territori, Medi Ambient i Habitatge; Benestar Social i Infància, i Ciutadania i valors. La constitució i composició de les Comissions Informatives s'ha aprovat per unanimitat.

També s'han creat noves delegacions especials per tractar qüestions més concretes i que afectin els petits municipis de la comarca. A més s'han aprovat les següents delegacions especials: Mercavallès, Medi natural, Joventut, Petits municipis, Arxiu Comarcal i PAC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.