L'Ajuntament assegura que ja s'ha posat en contacte amb els afectats per la modificació del PIRMI


Temes relacionats

El PSC reclama a l'Ajuntament que ajudi els afectats pel cobrament del PIRMI (11/ago/11)


  • Comparteix:

L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer

L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer

L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer, critica el PSC de la ciutat de no estar ben informats sobre la gestió que s'està fent per la modificació de la renda mínima d'inserció (PIRMI) a la ciutat. Segons Pellicer, l'Ajuntament ja s'ha posant en contacte amb els afectats per advertir-los de la necessitat de demanar una revisió de l'expedient. A més, recorda que des de l'Ajuntament ja se'ls ofereix ajuda econòmica, avançant-los part dels diners perquè puguin pagar el lloguer de l'habitatge, entre d'altres coses.

Durant aquesta setmana, unes deu persones s'han acostat a l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament per demanar ajuda. A més, el consistori s'ha posat en contacte amb les persones que pateixen aquesta situació per recomanar-los que demanin una revisió del seu expedient. A més, Pellicer, ha destacat que l'Ajuntament ja ofereix ajuts econòmics aquestes persones.

Susanna Pellicer

A les persones que ho demanen, fins que no els donen la pensió, nosaltres avançem una part dels diners.


Pellicer ha respost, d'aquesta manera, a les crítiques del PSC local, quan advertia que l'Ajuntament no informava correctament els ciutadans ni els compensava econòmicament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.