L'Ajuntament assegura que ja s'ha posat en contacte amb els afectats per la modificació del PIRMI

L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer

Política

Publicat el 12/ago/11 per Raquel Ligero

L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer, critica el PSC de la ciutat de no estar ben informats sobre la gestió que s'està fent per la modificació de la renda mínima d'inserció (PIRMI) a la ciutat. Segons Pellicer, l'Ajuntament ja s'ha posant en contacte amb els afectats per advertir-los de la necessitat de demanar una revisió de l'expedient. A més, recorda que des de l'Ajuntament ja se'ls ofereix ajuda econòmica, avançant-los part dels diners perquè puguin pagar el lloguer de l'habitatge, entre d'altres coses.

Durant aquesta setmana, unes deu persones s'han acostat a l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament per demanar ajuda. A més, el consistori s'ha posat en contacte amb les persones que pateixen aquesta situació per recomanar-los que demanin una revisió del seu expedient. A més, Pellicer, ha destacat que l'Ajuntament ja ofereix ajuts econòmics aquestes persones.

Susanna Pellicer

A les persones que ho demanen, fins que no els donen la pensió, nosaltres avançem una part dels diners.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pellicer ha respost, d'aquesta manera, a les crítiques del PSC local, quan advertia que l'Ajuntament no informava correctament els ciutadans ni els compensava econòmicament.