Puigneró veu Oriol Pujol com 'una bona opció' per al tàndem electoral de CiU a Madrid


  • Comparteix:

El copresident de CiU, Jordi Puigneró

El copresident de CiU, Jordi Puigneró

El copresident de CiU a la ciutat, Jordi Puigneró, subratlla el 'perfil negociador' del secretari general adjunt de la formació a Catalunya, Oriol Pujol, com una de les qualitats del possible número 2 de CiU a Madrid per a les properes eleccions espanyoles. Pujol s'ha ofert per acompanyar Duran i Lleida en el tàndem electoral del partit, fet que Puigneró defineix com 'una bona opció'.

Segons Puigneró, Oriol Pujol és una bona alternativa per a les eleccions del 20-N, tant pel seu caràcter negociador com pel pes que té dins la formació.

Jordi Puigneró

És un polític de pes al nostre partit. En aquests moments, pot ser un bon actiu.



Puigneró ha destacat, però, que Pere Macías és igualment vàlid per ocupar aquest càrrec. El copresident de CiU a la ciutat també ha negat que, si Pujol esdevé el número 2 del tàndem electoral, això impliqui un major protagonisme de CDC en detriment d'Unió dins el partit.

Tot i que Pujol s'ha mostrat disposat a ser el número 2, el president de la Generalitat, Artur Mas, no ha volgut fer cap valoració sobre aquesta qüestió, ja que considera que és un tema prematur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.