Ja es coneixen els actes oficials de la Diada Nacional de Catalunya


  • Comparteix:

La senyera s'hissarà a la plaça de la Vila

La senyera s'hissarà a la plaça de la Vila

Ja es coneixen els actes oficials de commemoració de la Diada Nacional. Les ofrenes florals, la cantada dels segadors i les sardanes, són algunes de les activitats previstes per l'Onze de Setembre. A diferència d'altres anys, el parlament institucional tindrà lloc a la plaça de la Vila, a causa de les obres de la plaça de Barcelona.

El monument de la plaça Rafael Casanova rebrà a primera hora del matí les ofrenes florals a càrrec dels partits polítics i les entitats. Es tracta d'una trobada per commemorar el conseller en cap de la Generalitat de la Barcelona assetjada el 1714. L'ofrena anirà acompanyada del tradicional cant a Els Segadors.

Al punt del migdia i amb la música del Quartet in Crescendo tindrà lloc la hissada de la senyera a la plaça de la Vila, on aquest any també es farà el parlament institucional de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a causa de les obres de la plaça de Barcelona. També hi haurà espai per la dansa a càrrec del Cos de l'Esbart i el concert del Cor infantil i Juvenil de Sant Cugat.

La tarda estarà dedicada a les sardanes amb l'actuació de la Cobla Principal del Llobregat, a les cinc de la tarda al Centre Social i Sanitari de la Floresta, i a les set a la plaça d'Octavià, on posaran el punt final a la festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.