SI veu en una eventual coalició independentista un pas cap a la unió per a altres comicis


  • Comparteix:

Solidaritat Catalana aposta per una coalició independentista

Solidaritat Catalana aposta per una coalició independentista

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Cugat fa una crida a formar una gran coalició de forces sobiranistes per afrontar les eleccions espanyoles i ho veu com un primer pas per repetir aquesta aposta en altres comicis. La secció local fa aquest pronunciament després que la majoria dels seus militants a àmbit nacional hagi decidit presentar-se a les generals del 20 de novembre si es conforma una plataforma independentista.

El coordinador local de la formació, Jordi Manchon, espera que la resta de forces sobiranistes, entre elles ERC, aposti per una unió de l'independentisme. En aquest sentit, Manchon assegura que aquesta eventual coalició independentista ha de ser un primer pas cap a una altra unió de forces per a altres comicis. Ho ha dit a Cugat.cat.

Jordi Manchon

L'objectiu és estendre la coalició de cara a altres eleccions com les europees i les nacionals del 2014.


En paral·lel, Manchon assegura que continuen les converses amb altres partits independentistes a àmbit local per coordinar iniciatives conjuntes al municipi.

El coordinador local de la formació també ha qualificat d''exercici de democràcia interna' el fet de consultar a la militància quina decisió havia de prendre SI de cara a les eleccions espanyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.