Villaseñor lamenta la falta de temps de les agrupacions del PSC per preparar el congrés


Temes relacionats

Villaseñor creu que el govern local prioritza els interessos de partit per sobre els ciutadans (31/ago/11)

Villaseñor (PSC): 'M'agradaria votar la reforma de la Constitució' (30/ago/11)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor és el portaveu i primer secretari del PSC

Ferran Villaseñor és el portaveu i primer secretari del PSC

El portaveu i primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, lamenta 'el curt marge de temps' que ha donat l'aparell central del partit a les agrupacions locals per preparar propostes i esmenes de cara al proper congrés socialista, que tindrà lloc a mitjans de desembre. Al llarg de la primera quinzena de setembre, la secció local que lidera Villaseñor es reunirà diverses vegades per prendre posició respecte diferents temes.

Aquest dijous, el portaveu i la resta del seu equip es reuniran amb l'objectiu de consensuar la postura del PSC santcugatenc respecte la possibilitat que els socialistes catalans tinguin grup propi a Madrid. La setmana que ve, també hi haurà una reunió per preparar possibles esmenes. Malgrat això, Villaseñor ha explicat que al juliol ja es van reunir amb militants per parlar sobre el que ha de ser el PSC i el pes que ha de tenir el catalanisme polític en la seva ideologia. El primer secretari ha explicat a Cugat.cat com li agradaria que acabés el congrés de desembre.

Ferran Villaseñor

Ha de ser un congrés d'unitat on hi haurà una executiva que coordinarà les diferents sensibilitats. En aquest partit no sobra ningú però els ciutadans demanen un canvi.


Villaseñor considera que perquè el PSC remunti cal fer una 'anàlisi conjunta', ja que les crítiques 's'han centrat molt en la cultura organitzativa del partit i no tant en el govern passat i el grup parlamentari'. Pel que fa a les eleccions espanyoles, el líder dels socialistes creu que l'esquerra europea està passant per un mal moment però que és 'la millor garantia per defensar l'estructura de l'estat del benestar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.