La CUP considera que s'ha desvirtuat el projecte de la sala de concerts


Temes relacionats

ERC se suma a les crítiques de Dissidència Sònica a Raül Grangé per la sala de concerts (28/jul/11)

Dissidència Sònica acusa Grangé de contradir-se en el projecte de la sala de concerts (27/jul/11)

Nublo Live i l'Ajuntament encara no han tancat l'acord de concessió de la sala de concerts (20/jul/11)


  • Comparteix:

Ignasi Bea  iAniol Pros durant la roda de premsa

Ignasi Bea iAniol Pros durant la roda de premsa

La CUP demana la participació dels grups de música i entitats locals en la redacció del conveni entre l'Ajuntament i l'empresa que tindrà la concessió de la sala de concerts de Can Solà per reconduir el projecte cap a 'les necessitats originals'. La formació ha fet arribar al regidor de Joventut, Raül Grangé, un seguit de propostes on demana que l'equipament prioritzi l'ús de les instal·lacions per part de les associacions i bandes santcugatenques. Actualment, Nublo Live, l'empresa que gestionarà la sala, ha signat un contracte de lloguer amb Promusa, propietària de les instal·lacions, però encara no s'ha signat el conveni on s'han d'establir els usos.

Els independentistes volen centrar el debat en els usos de l'espai i el repartiment d'horaris. En aquest sentit, la CUP aboga perquè el cap de setmana es destini principalment a les entitats i grups locals, fet que xocaria amb les intencions inicials de la companyia encarregada de l'explotació de la infraestructura.

El regidor de la CUP Ignasi Bea ha explicat quina ha de ser la funció d'aquest espai.

Ignasi Bea

El conveni ha de permetre que els grups de la ciutat puguin actuar el cap de setmana. També ha de servir pels actes de les entitats de Sant Cugat.





La CUP espera que el conveni pugui introduir alguna de les seves propostes per incloure les reivindicacions històriques dels grups de la ciutat. En cas contari, creuen que el projecte actual no satisfarà aquestes demandes i que, per tant, s'hauria de posar en marxa un nou projecte que les resolgués.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.