L'EMD nega que faci 'seguidisme' de l'Ajuntament


Temes relacionats

Alonso (ICV): 'Cal renegociar el conveni econòmic i competencial de l'EMD' ( 2/set/11)


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix

El govern valldoreixenc ha negat fer política 'seguidista' de l'Ajuntament de Sant Cugat, rebatent així les crítiques fetes pel vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista, Pau Alonso. Segons el govern de l'EMD, format per CiU-Actuem, les acusacions d'Alonso 'no tenen cap fonament' i no impediran que se segueixi mantenint 'un estil de cordialitat amb el consistori santcugatenc'.

La vocal de Serveis Interns i Comunicació de l'EMD i portaveu de CiU-Actuem, Laura Baldoví, ha negat que la posició del govern valldoreixenc respecte el tancament del CAP del territori a l'agost fos 'ambigua', tal com assegura Alonso.

Laura Baldoví

La nostra posició respecte al CAP Valldoreix sempre va ser molt clara.




En aquest sentit Baldoví s'ha mostrat resignada a que 'qualsevol actuació de l'EMD sigui titllada de seguidista per l'oposició', i ha remarcat que malgrat això l'entitat buscarà mantenir 'la cordialitat' en les relacions amb l'Ajuntament de Sant Cugat.

La vocal de CiU-Actuem també ha recordat a Alonso que el govern de l'EMD treballa des de juliol per canviar el conveni econòmic i competencial existent entre l'EMD i el consistori, i ha explicat que en breu es formarà una comissió per dur a terme aquesta revisió. Per tant, el govern de l'EMD coincideix amb Alonso sobre la necessitat de renegociar les diferents partides que rep, per tal de poder calcular amb exactitud els diners que es destinen a cada àrea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.