La Diada comença amb la tradicional ofrena a Rafael Casanova


  • Comparteix:

Al matí tindrà lloc l'ofrena al monument de Rafael Casanova

Al matí tindrà lloc l'ofrena al monument de Rafael Casanova

Els actes oficials per commemorar la Diada Nacional d'aquest diumenge han començat a primera hora del matí. El monument de la plaça de Rafael Casanova ha rebut les ofrenes florals a càrrec dels partits polítics i les entitats a partir de les nou. Es tracta d'una trobada per recordar el conseller en cap de la Generalitat de la Barcelona assetjada el 1714.

Al migdia tindrà lloc la hissada de la senyera a la plaça de la Vila, on aquest any també es farà el parlament institucional de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a causa de les obres de la plaça de Barcelona. L'acte comptarà amb la música del Quartet in Crescendo. També hi haurà espai per a la dansa a càrrec del Cos de l'Esbart i el concert del Cor infantil i Juvenil de Sant Cugat.

La tarda estarà dedicada a les sardanes amb l'actuació de la Cobla Principal del Llobregat, a les cinc de la tarda al Centre Social i Sanitari de la Floresta, i a les set a la plaça d'Octavià, on es posarà el punt final a la jornada de commemoració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.