Mireia Ingla, nova presidenta d'ERC a Sant Cugat


  • Comparteix:

Mireia Ingla és la nova presidenta d'ERC Sant Cugat

Mireia Ingla és la nova presidenta d'ERC Sant Cugat

Mireia Ingla ha estat elegida presidenta de la secció local d'ERC en l'assemblea celebrada aquest divendres. La candidatura encapçalada per Mireia Ingla i Mas ha rebut un ampli suport de la militància, aconseguint l'aval d'un 98% dels militants. La seva elecció suposa que, per primera vegada, la secció local d'ERC sigui presidida per una dona.

Mireia Ingla, fins ara secretària d'Organització, ha estat elegida per majoria com a nova presidenta d'ERC Sant Cugat. Ingla ha destacat que cal recuperar la confiança dels santcugatencs a més d'activar la militància del partit. Així ho ha afirmat a Cugat.cat

Mireia Ingla

Treballar en els objectius polítics del programa que fèiem i, d'altra banda, activar la militància amb il·lusió davant dels moments complicats.



La resta de l'executiva ha renovat la major part dels seus membres. Els nous càrrecs són Montse Julià, secretària d'Organització i finances; Èric Gómez, secretari de Política municipal; Oriol Cisteró, secretari d'Imatge i Comunicació; Maria Vidal, secretària de la Dona, Drets Humans i Igualtat; Miquel Garcia, vocal de Coordinació Interna; Roser Ferre, vocal de la Floresta i les Planes; Bernat Monter, vocal de campanyes, i Teresa Veciana que manté el seu càrrec com a vocal de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.