La JNC evoca l'Onze de Setembre amb la 'Festa per la Independència'

Àlex Calmó és el president de la JNC de Sant Cugat

Política

Publicat el 5/set/11 per Mikel Vilalta

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) commemorarà la Diada Nacional amb la primera edició de la 'Festa per la Independència'. La jornada tindrà lloc el mateix Onze de Setembre a dos quarts de nou del vespre a la plaça del Rei. Segons la JNC, la principal reivindicació d'aquesta reunió és assolir 'una Catalunya lliure i sobirana'.

L'acte començarà amb una botifarrada popular als peus del Monestir i, tot seguit, hi haurà un concert a càrrec de dos grups de música de la ciutat, Black Light i Esquerda. L'acte donarà el tret de sortida al nou curs polític que per a la JNC estarà marcat per l'obertura de la sala de concerts, projecte en el qual el partit 'creu fermament'. El president de l'agrupació, Àlex Calmó, ha explicat a Cugat.cat els motius per organitzar la 'Festa per la Independència'.

Àlex Calmó

És una trobada amb la gent de Sant Cugat on volem reivindicar que Catalunya encara no és lliure.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Calmó considera que Catalunya està 'vivint uns dies de situació molt convulsa', marcats per la reforma constitucional i la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) referent al model lingüístic. Per tots aquests motius la JNC afirma que 'seguirà animant el poble català a fer bandera de la independència'.