ICV-EUiA aposta per la tarifació social en el pagament de serveis municipals


Temes relacionats

La renda familiar marcarà els preus dels serveis que presta el consistori ( 8/set/11)


  • Comparteix:

ICV aposta per bonificar el cost de l'escola bressol

ICV aposta per bonificar el cost de l'escola bressol

ICV-EUiA demana que s'estableixin diferents tarifes en els serveis que presta l'Ajuntament en funció de la renda de les famílies. Els ecosocialistes, que ja havien defensat aquesta mesura en campanya electoral, donen suport a l'anunci fet en aquesta línia per l'alcaldessa, Mercè Conesa, sempre que el nou model protegeixi els ciutadans amb menys recursos.

Els ecosocialistes consideren primordial que s'implanti aquest tipus de mesura en serveis com el de l'escola bressol i les escoles de música, entre d'altres, per fer front a les retallades de la Generalitat que l'Ajuntament no pot assumir.

El portaveu local d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha explicat el sentit de la proposta que presentaran en el ple d'aquest setembre.

Joan Calderon

Pretenem fixar criteris de renda en tots aquells serveis que ofereix l'Ajuntament.



Calderon ha emplaçat l'equip de govern a 'posar fil a l'agulla' per buscar solucions i nous mètodes en el sistema de taxes i preus públics. A més, Calderon confia que els partits donin màxim suport a la mesura anunciada per l'alcaldessa de tenir en compte la renda de les famílies a l'hora de marcar els preus públics a les properes ordenances fiscals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.