Les entitats fan una crida unitària a la defensa del país durant la Diada


  • Comparteix:

Castellers han fet un pilar de quatre

Castellers han fet un pilar de quatre

Les entitats locals que han participat en l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova consideren que és necessari que el teixit associatiu es pronunciï en jornades com la Diada Nacional com una mostra de fer país. Castellers, Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Sant Cugat Esport (SCE) i Sant Cugat per la Independència han assistit a l'acte d'homenatge al conseller en cap, que també ha comptat amb la presència del Síndic de Greuges.

Els Castellers de Sant Cugat han estat els encarregats d'obrir la ronda d'ofrenes florals a la plaça de Rafael Casanova. Coincidint amb el dia d'inici de la segona part de la temporada castellera, els Gausacs han fet un pilar de quatre i han desplegat una senyera per evocar l'Onze de Setembre. La Unió Esportiva Sant Cugat ha estat un altre dels col.lectius que s'han sumat a l'ofrena.

Els presidents de Castellers i la UESC, Santi Casanova i Valentí Feixas, han remarcat la necessitat que les entitats prenguin part activa en jornades com les de l'Onze de Setembre.

Santi Casanova / Valentí Feixas

Hem de demostrar els nostres valors com a país. / És necessari que les entitats agafin dimensió ciutadana ens dies com aquest.


Òmnium Cultural ha emplaçat els assistents a participar a la convocatòria que Somescola.cat ha fet per aquest dilluns, a les set de la tarda, davant l'ajuntament per defensar l'actual model d'immersió lingüística a les aules. El secretari d'Òmnium a Sant Cugat, Jordi Mestres, ha reclamat un nou pacte fiscal i la convocatòria d'un referèndum vinculant a tot el país per decidir la independència.

Jordi Mestres

Cal que la societat civil digui que Catalunya té dret a decidir.





En la mateixa línia s'ha mostrat el Síndic de Greuges, Jaume Clavell, que ha definit la Diada Nacional com una oportunitat imprescindible per defensar les llibertats dels catalans.

Jaume Clavell

És necessari que defensem les llibertats del nostre país, com portem fent des de fa 300 anys.






Les ofrenes florals al monument de Rafael Casanova també han comptat amb les intervencions del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Sant Cugat Esport i Sant Cugat per la Independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.