L'equip de govern nega un encariment del 20% de les pistes d'atletisme

Casajoana, al centre, durant la roda de premsa

Política

Publicat el 14/set/11 per Marc Sala

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha negat que el projecte de la pista d'atletisme de la zona esportiva de la Guinardera s'hagi encarit un 20%. Casajoana ha admès però que el pressupost de partida s'ha vist superat en un 3% que, segons diu, és una quantitat habitual en aquest tipus d'obres i que, per tant, el projecte inicial no s'ha modificat. A més, el responsable de l'àrea d'urbanisme ha assegurat que la zona poliesportiva de gespa artificial estarà enllestida al febrer.

El projecte inicial va rebre una dotació d'1'6 milions d'euros del Consell Català de l'Esport que després va incrementar amb 200.000 euros més. Segons Casajoana, aquesta proposta no contemplava la instal·lació de la gespa de la pista poliesportiva.

Casajoana nega les xifres apuntades pel PSC sobre l'encariment de la construcció de les pistes.

Pere Casajoana

Les obres s'han executat segons els pressupost previst. Hi ha una petita desviació del 3%. Nego cap encariment per sobre d'aquesta xifra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El responsable d'Urbanisme i Obres ha explicat que en breu es procedirà a la licitació dels treballs per instal·lar la gespa artificial que completi el complex esportiu de la Guinardera. Casajoana preveu que la gespa pugui estar instal·lada a mitjans de febrer. Aquesta instal·lació s'inclourà en els pressupostos de l'any vinent i es calcula que tindrà un cost de 450.000 euros tot i que no descarten l'opció de cercar subvencions.