La uaSC exigeix que les mocions dels plens s'acabin duent a la pràctica


  • Comparteix:

Jaume Massanés

Jaume Massanés

Un altre Sant Cugat (uaSC) demana més eficiència de les mocions i acords que s'assoleixen a l'Ajuntament perquè no es quedin en una mera 'declaració d'intencions', com diuen que ha passat en els darrers anys. Per això, proposaran en una intervenció al proper ple que les mocions continguin sempre el calendari d'execució de l'activitat que contempla. Com que la uaSC no té representació al consistori, el PSC se la farà seva i la presentarà dilluns vinent.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, també demana que es faci un inventari de totes les mocions aprovades els darrers anys per veure quines s'han tirat endavant i quines no. Massanés ha explicat el contingut de la proposta que han acordat amb el PSC.

Jaume Massanés

Demanem que les mocions contemplin un caldendari d'execució i la partida pressupostària.



La moció, que es presentarà dilluns vinent, també proposa la creació d'un sistema de seguiment i control d'execució dels acords arribats a les sessions plenàries.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que afiladas tiene las tijeras este medio. el comentario figura como enviado pero no se publica. ¿Por que? La verdad como decia Serrat, puede ser triste, lo que no tiene es remedio. En China los familiares pagan la bala con la que sera ajusticiado su familiar, Aqui en Sant Cugat con nuestros impuestos se pagan los folios en los que las autoridades imprimen sus informes y besas de datos incinstitucionales,¡ pero que digo!. ¿Constitucion? Si se quema y escupe a la Badera de España y no pasa nada.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 16/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.