Conesa defensa la utilitat del Vial Interpolar

Vista aèria del Vial Interpolar al seu pas per Sant Cugat.

Política

Publicat el 18/set/11 per Anna González

L'alcaldessa, Mercè Conesa, defensa el Vial Interpolar per connectar els parcs empresarials de Can Sant Joan i Sant Pau de Riu-sec, a Sabadell. Tot i així, Conesa creu que la infraestructura s'ha de plantejar com una via urbana que tingui en compte la mobilitat dels centres escolars de l'entorn.

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat preveu licitar l'estudi informatiu sobre el tram del Vial Interpolar entre Sant Cugat i Sabadell. L'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra s'oposen a aquesta infraestructura en considerar que parteix el seu territori.

Tot i així, Conesa ha defensat la utilitat de la via per Sant Cugat, més enllà del rebuig dels municipis de l'entorn.

Mercè Conesa

A Sant Cugat de cap manera li perjudica. Esponja la mobilitat. No vull entrar en les problemàtiques dels municipis del costat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per Conesa, la prolongació del Vial Interpolar, que al seu pas per la ciutat ja està construït, s'ha de plantejar com una via urbana que inclogui rotondes i accessos per als vianants.

Mercè Conesa

S'ha de tenir en compte la realitat de les escoles. S'ha de preservar la mobilitat dels alumnes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






De la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha negat que l'actual traçat parteixi Bellaterra.